Preguntes freqüents

Dubtes generals

Per què PromoWeb.cat?

El preu d'una web és una cosa relativa. Quan més seccions, utilitats, fotografies... més costosa és, per tant, més cara és. Però, si vols estar simplement a Internet, no necessites moltes d'aquestes coses... Una web senzilla en aquests temps és la millor solució per a moltes empreses.
Una web senzilla, econòmica, intuïtiva, ben estructurada amb la que referencià els teus clients i també a nous clients, és l'opció que moltes empreses decideixen per la seva web, actualment. Més tard, a mesura que cadascú aconsegueixi créixer, aquest treball online, pot ampliar-se amb noves seccions dinàmiques, enquestes, fotos, xarxes socials, zones privades per a clients... el que es necessiti!
Però aquest primer pas no l'ofereixen moltes empreses de disseny web..
A PromoWeb.cat ens adaptem a les necessitats webs dels nostres clients i tenim la solució perquè autònoms, freelancers, empreses que estan iniciant un projecte o simplement qualsevol client que vulgui ser PRESENT A INTERNET AMB UNA PÀGINA WEB ECONÒMICA i DE QUALITAT , ho pugui fer.

Per què una web millorarà la reputació del meu negoci?

Un negoci amb pàgina web es veurà sempre com un negoci actual, seriós i professional. Una empresa sense pàgina web pot donar una imatge d’antiquada i de no voler mostrar tota la informació al client.

Per què mostrar les dades del teu negoci a internet?

La teva pàgina web permet oferir les dades del teu negoci a primera vista, telèfon, email, adreça (amb mapa inclòs), a quina població, com s'hi pot arribar, etc. Això li facilita el camí al client que necessita anar a buscar-te o posar-se en contacte amb tu.

Si un dia decideixo marxar, em puc emportar la web?

No. El codi de la web és la base de coneixement de PromoWeb.cat i per tant és un servei que forma part del paquet PromoWeb.cat. El que si pots transferir són els teus dominis.

Si vull que la meva pàgina web tingui fotos professionals, què haig de fer?

Si necessites imatges professionals, les podem comprar a través d'un banc d'imatges o podem enviar un professional que les realitzi.

Per què la promoció inclou 3 extensions de domini (.com, .es, .cat)?

Hauràs de decidir un dels 3 dominis com a opció principal, els altres 2 els tindràs registrats per protegir el teu nom comercial a internet. Així cap altra persona o entitat el podrà registrar. Si desitges redirigir els 2 dominis secundaris, té un cost de 25 € any per domini.

Si vull modificar el disseny de la web, ho podré fer?

No. El pack PromoWeb.cat és un producte tancat i no és programació a mida.

Puc sol·licitar un PromoWeb.cat amb més d'un idioma?

No. El pack PromoWeb.cat està dissenyat per incloure un idioma base, en cas de voler una web amb diversos idiomes configurables seria disseny a mida.

Què és el SEO?

El SEO (Search Engine Optimization) són totes aquelles característiques que es programen en una pàgina web per què es posicioni millor de manera natural en els motors de cerca com Google.

Què inclou el SEO bàsic?

  • Etiquetes META de títol i descripció de les pàgines.
  • Estructures de pàgina amb les corresponents etiquetes: h1, h2, h3...
  • Vincles a les xarxes socials disponibles.
  • Etiquetes ALT i TITLE en els enllaços i imatges.
  • Arxius robots.txt
  • Pàgines personalitzades d'error 302, 401, 403, 404 i 500.
  • Prova d'optimització per a mòbils de Google.

Que és el Domini del web?

Un domini web és un nom únic que identifica un lloc web a Internet. Com per exemple: promoweb.cat.

© 2024 PromoWeb.cat - Tots els drets reservats. Nota Legal & Política de cookies - Preguntes freqüents