Quin tipus de pàgina web necessita el meu negoci?

16 Maig 2019

Quin tipus de pàgina web necessita el meu negoci?

Si ets una empresa o autònom que no té pàgina web o has iniciat un nou projecte i has descobert tot el potencial de tenir presència a internet però no saps quin tipus de pàgina web li convé al teu negoci, no et preocupis, en aquest article t'expliquem quin tipus de web necessites triar per al teu model de negoci.

Normalment en Promoweb.cat ens trobem amb dos tipus d'empreses:

1. Aquelles empreses que no tenen temps de gestionar la seva pàgina web ni d'invertir el temps suficient en xarxes socials per a garantir una bona imatge perquè ja tenen prou feina amb el treball que els aporta el seu negoci físic i només volen estar presents a internet.

2. Aquelles empreses que la base del seu negoci es troba al canal digital i per tant necessiten invertir en un bon Disseny web a mida, que faciliti la seva gestió, manteniment i aporti rendibilitat al seu negoci amb una bona Estratègia de Màrqueting Digital que li aporti visibilitat i posicionament.

Si ets una empresa del segon tipus, que vols augmentar la teva presència a Internet, o vols reformar una pàgina web existent, en Promoweb.cat et recomanem que vagis a una empresa de Disseny web i Màrqueting digital.

Per contra si ets una empresa del tipus 1 que encara no tens una pàgina web i el teu negoci és una empresa que només necessita una web senzilla, econòmica, intuïtiva, ben estructurada i atractiva com a model de referència perquè els teus clients et puguin contactar a través d'internet i no vols dedicar ni un minut del teu temps en gestionar-la, en Promoweb.cat et recomanem una web presencial.

Què és una web Presencial?

Una web presencial és una web senzilla, econòmica, intuïtiva ben estructurada i amb una velocitat de càrrega molt lleugera, amb el contingut just perquè el client que aterri a la teva pàgina web pugui conèixer les 6 preguntes bàsiques que defineixen a la teva empresa (el què , el qui, el quan, l'on, el perquè i el com).

En definitiva si ets una empresa del tipus 1 que necessites una web presencial a Promoweb.cat tenim el que estàs buscant: pàgines web presencials per pimes i autònoms.

I si encara tens dubtes de quin tipus de pàgina web necessites des de Promoweb.cat et convidem a contactar amb nosaltres sense cap mena de compromís.


© 2024 PromoWeb.cat - Tots els drets reservats. Nota Legal & Política de cookies - Preguntes freqüents